Üniversitemiz Öğrencisi Milli Güreşçi Elvira Kamoğlu’ndan Avrupa Başarısı

Milli sporcu ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümü 2. Sınıf öğrencisi Elvira Kamaloğlu Bulgaristan’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş  Şampiyonası’nda kadınlar 57 kiloda altın madalya kazandı.

Daha sonra Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Ülkemizi ve üniversitemizi temsil eden Elvira Kamaloğlu sıkletinde beşinci olarak Erzincan’a döndü.

Avrupa Şampiyonu Milli sporcumuz Elvira Kamaloğlu, Erzincan’da  Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve  sporcular tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kamaloğlu, şampiyon olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek hedefinin ay-yıldızlı mayoyla dünya şampiyonluğu olduğunu kaydederken, Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Şat da  “Bu gururu ve heyecanı bizlere yaşatan öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.