Üniversitemiz Öğrencilerine TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı Desteği

Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Bu kapsamda, Üniversitemiz  Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu, Çayırlı Meslek Yüksekokulu, Eczacılık Fakültesi,  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birimlerinden olmak üzere  toplam  38 proje kabul edildi. Proje yürütücülerini ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.

2209-A Programı 2022/2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların  listesine ulaşmak için tıklayınız.