Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Pandemi Bilgilendirme Videosu Hazırlandı

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından çalışanlarımızı pandemi dönemindeki güncel gelişmeler hususunda bilgilendirme amacıyla  Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Faruk Karakeçili ile bilgilendirme videosu hazırlanıldı.

İş Güvenliği Uzmanımız Öğr. Gör. Hande Erman tarafından yapılan görüşmede Doç. Dr. Faruk Karakeçili, geçmiş yıllarda yaşanan ve günümüzde yaşanan salgın hakkında bilgi vererek hastalığın tanısı, bulaş yolları, hastalığın tedavisi konularına değindi. Sayın Doç. Dr. Karakeçili, dünyada ve ülkemizde yaşanan “Covid 19” salgın hastalığının bitmesi konusunda henüz yeterli bilginin olmadığını belirterek, bu süreçteki en güçlü silahın aşı olduğuna ve aşı ile birlikte pandeminin etkilerinin kırılacağını umduklarının altını çizdi.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.