Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı 1. Lig’de

Gümüşhane Üniversitesinin ev sahipliğinde tertiplenen Üniversiteler arası Basketbol Turnuvası 2. Lig müsabakalarında Üniversitemiz Erkek Takımı şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Her yıl düzenlenen Üniversiteler arası kadın-erkek basketbol turnuvası bu yıl Gümüşhane Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Gümüşhane Üniversitesi BESYO Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Ordu Üniversitesi,  Ardahan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadınlar da İse ev sahibi Gümüşhane Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Batman Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi katıldı.

Gümüşhane Üniversitesinin ev sahipliğinde tertiplenen Üniversiteler arası Basketbol Turnuvası 2. Lig müsabakalarına katılan Üniversitemiz erkek basketbol takımı da turnuvadaki tüm maçları alarak 1. Lige yükseldi.