Üniversitemiz Badminton Takımı, Badminton Süper Lig Türkiye Şampiyonu Oldu

Üniversitemiz Badminton Takımı, Badminton Süper Lig Türkiye Şampiyonasında mücadele vererek  süperlig şampiyonu oldu.

7-11 Mayıs tarihleri arasında  Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Badminton Süper Lig Türkiye Şampiyonasında 9 üniversitenin katılımı ile 80 sporcu katıldı. 5 gün süren şampiyonanın sonunda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mergül Çolak’ın idareciliğinde ve Dr. Öğr. Üyesi Anıl Türkeli’nin antrenörlüğünde katılan takımımız birinci,   Bursa Uludağ Üniversitesi ikinci, Ankara Gazi Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Aynı zamanda süperlig ferdi kızlar mücadelesinde üniversitemizi temsil eden iki sporcumuz final oynayarak,  finalde süperlig tek kızlar kategorisinde öğrencimiz  Nazlı Can İnci birinci, İlayda Nur Özelgül ikinci oldu.