Üniversitemiz “Badminton” Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Badminton Takım Antrenörü Murat Sönmez ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Anıl Türkeli Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette takın antrenörü Murat Sönmez ve Dr. Öğr. Üyesi Anıl Türkeli  Rektörümüze Üniversitemiz badminton takımının kazandığı başarılarla ilgili bilgi verdi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun düzenlediği müsabakalarda  Üniversitelerarası  Badminton Şampiyonu olan takımımızın  23-29 haziran  2019 tarihleri arasında yapılacak olan” Avrupa Üniversitelerarası Badminton Ligi’”ne katılacağını belirten ekip, Rektörümüze  Üniversitemizin bir formasını da hediye etti.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kazanılan başarıların üniversitemizin tanıtımında önemli rolü olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca bu tür üniversitelerarası spor müsabakalarında takımlarımızın başarılı sonuçlar almasında emeği geçen tüm sporcuları, antrenörleri ve hocaları kutladığını dile getirdi.