Üniversitemiz Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Ali Cavit Çelebioğlu  Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhami Yücel görevi Doç. Dr. V. Aytekin Sanalan’a devretti.

Görev değişimi dolayısıyla Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulunda görevi devir-teslim töreni düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ile akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu görev değişimi töreninde, Rektörümüz bugüne kadar yüksekokulda yaptığı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. İlhami Yücel’e  teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Levent, görevi devralan Doç. Dr. V. Aytekin Sanalan’a da yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diledi. Görev devir-teslim töreni karşılıklı plaket ve çiçek takdimiyle tamamlandı.