“Ünilig Atıcılık Müsabakası”nda Şampiyonluk Kazanan Öğrencilerimizden Rektör Levent’e Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun  16-17 Mart 2024 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlediği “Ünilig Atıcılık Müsabakası”na katılan  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri başarıyla döndü, Rektör Levent’i ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü Dr.Öğretim Üyesi Ahmet Terzioğlu, Ekibi yarışlara hazırlayan Tuğrul Karanlık ve “Ünilig Atıcılık Müsabakası”nda şampiyonluk kazanan öğrencilerimizden “Ünilig Atıcılık Müsabakası”nda Türkiye Şampiyonu olan aynı zamanda havalı tüfek yarışında Türkiye rekoru kıran Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Galip Berat Afal ve “Ünilig Atıcılık Müsabakası”nda havalı tüfek branşında Türkiye beşincisi olan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Yiğit Geçim Rektörümüzü ziyaret etti. “Ünilig Atıcılık Müsabakası”nda havalı tabanca branşında kıyasıya yarışan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği  bölümü öğrencilerimizden Yiğit İrfan Karaarslan ve Kaan Kavak da ziyarette hazır bulundu.

Rektör Levent,  “Ünilig Atıcılık Müsabakası”na katılarak büyük başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek öğrencilerimize hediyelerini takdim etti.