Uluslararası Erzincan Tarihi Sempozyum Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

Erzincan Valiliği ve Üniversitemiz işbirliği ile 26-28 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Erzincan Tarihi Sempozyumu’nun Düzenleme Kurulu Heyeti, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette sempozyum düzenleme kurulu ekibi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Gül, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Taşcı, Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İbrahim Üngör, Dr. Öğretim Üyesi Kader Altın, Dr. Öğretim Üyesi Salih Kaymakçı, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Öznülüer, 60 farklı üniversiteden 250 akademisyenin katılımı ile gerçekleşen sempozyumun çok verimli geçtiğini ve Üniversitenin bunda büyük katkısı olduğunu belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini sundular. Rektörümüz de nazik ziyaretlerinden ötürü ilgili ekibe teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrası Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Gül, Rektörümüze çiçek takdim ederken,  Üniversitemiz Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Öznülüer de  tuval üzerine karışık teknik ile çizmiş olduğu eseri hediye etti.