TUSAŞ Akademi Başkanı Ahmet Pınarbaşı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i Ziyaret Etti

TUSAŞ Akademi Başkanı Ahmet Pınarbaşı, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Pınarbaşı ve Levent arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Ziyaret akabinde TUSAŞ Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve ekibi ile birlikle toplantı yapıldı.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. Cihat Özgenel, TUSAŞ Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve ekibi, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Yavuz Ilgın, Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı öğretim elemanları katıldı. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, üniversitemiz hakkında bilgi sunumu yaptı, Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı hakkında katılımcılar bilgilendirildi.