Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile İl Protokolünden Rektörümüz Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız’a Ziyaret

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 2026-2027 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katılmak üzere geldiği Erzincan’da, il protokolüyle birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Can Altundarak, önceki dönem Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve il protokolü de yer aldı.

Gerçekleştirilen görüşmede, Erzincan’ın ve Üniversitemizin gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulunularak şehre ve üniversiteye katkı sunacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşıldığı görüşmede, Üniversitemiz ile şehir arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, nazik ziyaretleri dolayısıyla Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email