Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Sami Güçlü’den Rektörümüze Ziyaret

Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Sami Güçlü, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Samet Altınbilek de yer aldı.

“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Rektör Levent’e projeyle ilgili bilgiler aktararak fikir alışverişinde bulundu.

Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’ ile bir müddet sohbet eden Rektör Levent, Sayın Güçlü’ye ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda günü anısına Üniversitemiz Rektörü Sayın Güçlü’ye hediye takdiminde bulundu.