Spor Bilimleri Fakültelerinin Dekanlarından Rektör Vekili Prof. Dr. M. Fatih Ertugay’a Ziyaret

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat’ın organizasyonu ile bu yıl Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi “12. Genel Kurul Toplantısı” için 32 üniversitenin Spor Bilimleri Fakültelerinin Dekanları Erzincan’a geldi.  Toplantı için Üniversitemizde bulunan Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi, Yürütme Kurulu Üyeleri, Rektör Vekili Prof. Dr. M. Fatih Ertugay’ı makamında ziyaret etti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat’ın organize ettiği ziyarette  Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor ve İl Müdürü Sayın Volkan Burak Mumcu da yer aldı.

Ziyarette dekanlar “12. Genel Kurul Toplantısı” hakkında; toplantının amacı, toplantıda ele alınacak konular ve gelecekte yapılması planlanan faaliyetler hakkında Rektör Vekili Ertugay’a bilgiler verdi. Ziyaret sonrası Rektör Vekili Ertugay, spor bilimleri fakültelerinin dekanlarına ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ve İl Müdürü Sayın Mumcu’ya nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; dekanlar ve Sayın Mumcu da göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Rektör Vekili Ertugay’a teşekkür etti.