Sağlık Bilimleri Fakültesinden “Yeme Bilimi-Eatoloji” Webinarı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından “Yeme Bilimi-Eatoloji” webinarı düzenlendi.

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Büyükuslu’nun konuşmacı olarak yer aldığı çevrimiçi seminerde beslenme, beslenme ve insan besin kaynakları, beslenmeyi etkileyen faktörler, sağlıklı gıdaya ulaşmak,  dünyadaki gıda ve beslenme sorunları gibi konulara değinildi. Konuşmasında sağlıklı, dayanıklı ve sürdürülebilir gıda sistemi ve kalkınma hedeflerine de değinen Büyükuslu, gıda ve beslenme sorunları çözülmeden belirlenen hedeflere ulaşmanın da mümkün olmadığına dikkat çekti. Büyükuslu, yaşamın sürdürülmesi için beslenmenin önemine değinerek sorumlu tüketiciler olmamız gerektiğini söyledi.