Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-21 Bahar Dönemi Bilimsel, Sosyal ve Toplumsal Katkı Etkinlikleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 2020-21 Bahar Dönemi bilimsel, sosyal ve toplumsal katkı etkinlikleri devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında 12, 15 ve 19 Nisan tarihlerinde alanında uzman konukların konuşmacı olarak yer aldığı webinarlar düzenlendi.

Gerçekleşen webinarlarda Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlkay Boz ve Doç. Dr. Emine Kol “Bakımın Öğretilmesi”, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilek Sarı “Amerika Birleşik Devletlerinde bir Hemşirelik Fakültesi Ziyareti Deneyimi” ve Gıda Yüksek Mühendisi Bee Propolis Genel Müdürü Aslı Elif Tanağur Samancı “Arı Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri” konuları hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.