Resim-İş Eğitimi Bölümü Öğrencilerinden Mezuniyet Sergisi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim- İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Mezuniyet Sergisi “düzenlendi.

Eğitim Fakültesinde gerçekleşen serginin açılış törenine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Dönem sonunda düzenlenen sergide mezun olacak öğrencilerin dört yıl boyunca yapmış oldukları eserler sergilendi. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleşen sergide yağlı boya resimler, afiş, grafik gibi çalışmalar yer aldı.

Açılış sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Adnan Özel, Prof. Dr. Ergun Topal,  Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu ve fakülte dekanları sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Rektör Prof. Dr. Akın Levent, çalışmaların büyük bir özveri ve emeğin ürünü olduğunu dile getirerek, “Yapılan çalışmalar birbirinden güzel. Emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, serginin yapılmasında emeği geçen Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür ederek: “Öğrencilerimiz yıl boyu yaptıkları çalışmaları dönem sonunda sergileme fırsatı buluyor. Birbirinden güzel eserleri ortaya koyan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.