Rektörümüzün de Katılımıyla Eczacılık Fakültesi ile Kalite Toplantısı Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında iç paydaşların (akademik personel, idari personel ve öğrenci) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda, Kalite Koordinatörlüğü tarafından birim bazında Eczacılık Fakültesi ile kalite toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Suat Çolak ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Fatih Polat, Eczacılık Fakültesi Öğretim üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğü üyelerinin yer aldığı toplantıda Kalite Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. M. Kürşat Öksüz tarafından sunum yapıldı. Toplantıda üniversitemiz kalite güvence sistemi ve kalite faaliyetleri konusunda bilgilendirilme yapılarak anket sonuçlarından elde edilen geri bildirimler doğrultusunda yapılacak olan iyileştirme faaliyetleri görüşüldü.