Rektörümüzden Mezun olduğu Erzincan Lisesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, mezun olduğu Erzincan Lisesini ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Adnan Özel, Prof. Dr. Ahmet Nalcıoğlu, Genel Sekreter Dr. Öğ. Üyesi H. Ferit Bayata’nın da hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz, derslikleri gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Levent, kendisinin de Erzincan Lisesinden mezun olduğunu belirterek öğrencilere  gelecek planlamasında nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda  tavsiyelerde bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilik yıllarına gittiğini dile getiren Prof. Dr. Levent, mezun odluğu okulun öğrencileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de  dile getirdi.