Rektörümüzden Kardeş Üniversitemiz Olan Dokuz Eylül Üniversitesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemizle “kardeş üniversite” olan Dokuz Eylül Üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Levent, gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi senato toplantısına katılarak üniversite mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında yapılan işbirliği konuları görüşüldü.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, kardeş üniversitemiz olan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Levent ile Rektör Hotar bir süre sohbet etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, üniversiteler ile karşılıklı yapılan işbirliklerine her zaman çok önem verdiklerini belirterek Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar’a başarılı bir akademik yıl temennisinde bulundu. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Hotar da gerçekleştirdiği bu nazik ziyaretten ve iki üniversite arasındaki işbirliğine vermiş olduğu desteklerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini iletti.