Rektörümüzden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Oktay Kılınç ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanı seçilen Oktay Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Oktay Kılınç ile bir süre sohbet eden  Rektörümüz cemiyet ile Üniversitenin her zaman işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, protokol ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören basının her zaman değerli ve kıymetli olduğunu dile getirdi. Son olarak Rektör Levent, Kılınç’a yeni görevinden başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini iletti.