Rektörümüzden Erzincan Badminton Takımına Destek Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Erzincan Badminton takımına destek vermek amacıyla takımı  antrenman yaptığı spor salonunda ziyaret etti.

Yıldırım Akbulut Spor Salonunda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Akın Levent’e  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci eşlik etti.

Ziyarette Erzincan Badminton takım Antrenörü Murat Sönmez ‘den takım ile ilgi bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Levent, Erzincan Badminton takımının uluslararası badminton  şampiyonalarında önemli dereceler aldığına dikkat çekerek gençlerin başarılarının kendisini çok mutlu ettiğini, üniversite olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ve yeni başarıları için her türlü destekte bulunabileceklerini belirtti. Rektörümüz, salonda antrenman yapan Erzincan badminton küçükler takımı ile de bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.