Rektörümüzden Anagold 24 Erzincanspor’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Anagold 24Erzincanspor Başkanı Üzeyir Çalı’ya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde gerçekleşen ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel ile Genel Sekreter V. Metin Uğurtürk’ ün de hazır bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. Levent, Anagold 24 Erzincanspor takımın yeni yönetimine görevde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TFF Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’a Üniversite olarak her türlü desteği vereceklerini ve Erzincanspor’un Erzincan için de büyük bir önem taşıdığını belirten Rektörümüz, şehrin bütününün el ele vererek takımımızın en iyi yerlere gelmesi için destek vermesi  gerektiğine de   vurgu yaparak yeni sezonda takıma başarılar diledi.