Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in Bezmialem Üniversitesini Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Bezmialem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Osman Develioğlu ve Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ,Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mecit Kantarcı ve Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Aksakal’da bulundu.

Ziyarette bir süre sohbet ettikten sonra Bezmialem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Osman Develioğlu ve Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektörümüze ve diğer ziyaretçilere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek plaket sundu, Rektörümüz ve diğer ziyaretçiler de göstermiş olduğu nezaketten dolayı heyete teşekkür etti.