Rektörümüz “Tasarım Fikirleri Sergisi”ne Katıldı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü tarafından “Tasarım Fikirleri” sergisi düzenlendi.

Yalnızbağ Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergi açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tevhit Kahraman, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü İç Mekan Tasarımı ve Moda Tasarımı bölümleri  tarafından hazırlanılan ve  pandemi öncesi, pandemi sonrası ve bir yıllık çalışmaları kapsayan sergide kadına ve hayvana şiddet, doğa ve dönemler konulu moda tasarımı, iç mekân tasarımı olarak filiografi, maket, nokta ve çizgi  çalışmaları gibi toplam 105 eser yer aldı.

Sergide çalışmaları yakından inceleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, sergide emeği geçen Tasarım Bölümü akademisyenlere ve öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti.