Rektörümüz T.C .Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’u Makamında Ağırladı

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, “Dijital Türkiye Yapay Zeka ve Siber Güvenlik”  söyleşisi için Üniversitemizde bulunan T.C.Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’u makamında ağırladı.

3. Ordu Komutanı Sayın Korgenereal Yavuz Türkgenci, Sayın Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala’nın da yer aldığı ziyarette, Sayın Koç ile bir süre sohbet eden Rektörümüz, Sayın Koç’u Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Koç da Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde olmaktan ve gençlerle buluşacağı için heyecanlı olduğunu belirterek: “Gelecek dijital teknoloji olacak ve dijital dönüşüm ofisi olarak gençlere bu teknolojileri yapabileceklerini göstermeye çalışmak için buradayız” dedi.