Rektörümüzden Kemah İlçesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın Levent ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ercan Ekinci  ve Prof. Dr. Adem Başıbüyük Erzincan Kemah ilçesinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaret kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Rektör yardımcılarımız ilk olarak Kemah Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette Kemah Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr Etem Osma ile birlikte akademisyenler ve idari personel de hazır bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Kemah Meslek Yüksekokulunda bulunan Rektörümüz, Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Etem Osma ve akademisyenler ile görüşerek okul hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Aynı zamanda öğrenciler ile de görüşme fırsatı bulan rektörümüz onlar ile sohbet ederek, üniversitemiz ve Kemah Meslek Yüksekokulu hakkındaki görüşlerini dinledi ve yeni akademik dönemde başarılar diledi.  Öğrencilerimiz de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Rektörümüze ve üst yönetimimize  teşekkürlerini ilettiler.

Kemah MYO ziyareti sonrasında Üniversitemiz üst yönetimi Kemah Ceviz Çiftliği, Tuzla ve Kemah Kaymakamlığını ziyaret ettiler.