Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Rektör Yardımcımız Prof. A. Ercan Ekinci Uluslararası Kalite Konferansı’na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent,  Rektör Yardımcımız ve EBYÜ Kalite Koordinatörü Prof. A. Ercan Ekinci, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kalite Konferansı’na  (International Quality Conference) katıldı.

7-8 Mart 2024 tarihinde KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam edecek olan Uluslararası Kalite Konferansı (International Quality Conference) Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın da katılımı ile gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent,  Rektör Yardımcımız ve EBYÜ Kalite Koordinatörü Prof. A. Ercan Ekinci’nin de katılım gösterdiği programda “Üniversitelerde Kalite ve Akreditasyon Süreci” anlatıldı.

Uluslararası Kalite Konferansı’nın ardından Rektör Levent ve Rektör Yardımcısı Ekinci, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, üniversitemizin kalite süreci kapsamında takip ettiği adımlar, yapılan iyileştirmeler ve akreditasyon sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, KTÜ logosunu taşıyan gümüş işlemeli bir plaketi Prof. Dr. Levent’e hediye etti. Üniversiteler arasındaki iş birliğinin ve dostluğun daha da güçlenmesine katkı sağlayan ziyaret yapılan fotoğraf çekimi ile son buldu.