Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri A.Ş.’ne ziyareti

İlimiz OSB de faaliyet gösteren Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri A.Ş. ne Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, Erzincan OSB Müdürü Ömer Faruk Nayman, KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş, Erzincan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü  KÜSİ temsilcisi Osman Karahan ve Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar katıldı.

Firma Yöneticisi Salih Ürün firma hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Firma İşletme Müdürü Bahadır Gürpınar  PERSAN ürünlerinin üretim aşamasından pazarlama aşamasına gelene kadar süreç hakkında bilgilendirmede bulundu.Sayın Rektörümüz  Üniversite olarak  laboratuvar imkanları gerekse bilimsel amaçlı olarak tüm imkanları ile firmanın yanında olduklarını  ifade ettiler.Yakın zamanda üniversitemiz ile süren  Ar-Ge faaliyetlerinin de sonuca odaklı aşamaya gelme noktasında olduğunu belirterek üretim aşamasını yerinde gözlemlemek üzere  fabrika alanınında incelemelerde bulunarak ziyaretlerini tamamladı.