Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti.’ne ziyareti

İlimiz OSB de faaliyet gösteren Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti. ne Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, Erzincan OSB Müdürü Ömer Faruk Nayman, KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş, Erzincan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü  KÜSİ temsilcisi Osman Karahan ve Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar katıldı.

Firma Yöneticisi Hüseyin Söğütlüpınar firma hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sayın Rektörümüz  Üniversite olarak  laboratuvar imkanları gerekse bilimsel amaçlı olarak tüm imkanları ile firmanın yanında olduklarını ifade ettiler. KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş yakın zamanda üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü ile başlatılan Ar-Ge faaliyetleri hakkında paylaşımlarda bulunarak yeni ürün geliştirme ve sonuca odaklı aşamaya gelebilmek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.