Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Akademik Birim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, akademik birim ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Rektör Levent, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve TÖMER Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi) birimlerine ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde dersliklerde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Levent, onlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin öğrenci odaklı bir üniversite olduğunu belirten Rektör Levent, “Üniversite olarak biz, tüm öğrencilerimizi velilerinin bize bir emaneti olarak görüyoruz. Bu bağlamda, bu tip ziyaretlerle öğrencilerimizi çok önemsediğimizi ve her zaman onların yanlarında olduğumuzu hissetmelerini istiyoruz.” dedi.