Rektörümüz MYO’yu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, üniversitenin birim ziyaretleri kapsamında Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Rektörümüze Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M.Cihat Özgenel eşlik etti.

Erzincan Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tevhit Kahraman, akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz, derslikler ve laboratuvarları gezerek incelemelerde bulundu. Ayrıca Rektör Levent, Müdür Kahraman ve akademik personel ile  görüşerek okulların mevcut durumu  ve gerçekleşmesi planlanan projeler  hakkında   bilgi aldı.