Rektörümüz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenciler ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen sabah kahvaltısında öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile bir araya geldi.

Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleşen kahvaltı programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukçu, Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetim Kurulu, dekanlar, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerin çeşitli konularda görüş ve önerilerini dinledi. Öğrencilerimizle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade den Rektör Levent, Üniversite olarak öğrenci merkez anlayışı ile hareket ettiklerini, bu nedenle öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye önem gösterdiklerini dile getirdi. Rektör Levent, böyle bir organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen fakülte yönetimine teşekkürlerini iletti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukcu:  “Öğrencilerin eğitim ve öğretime hazırlamanın dışında birbirleriyle ve hocaları ile kaynaşmaları için fakülte olarak kahvaltı programları düzenlediklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı üniversitemiz üst yönetimine teşekkürlerini sundu.

Öğrenciler de kahvaltı programı vesilesiyle Rektörümüz,  üst yönetim ve fakülte hocaları ile bir araya gelmekten  büyük bir memnuniyet duyduklarını  ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bir parçası olmaktan duydukları mutluluklarını dile getirdi.

   

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email