Rektörümüz Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Polis Gecesi’ne Katıldı

Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Merkezi’nde Polis Gecesi düzenlendi.

Düzenlenen Polis Gecesi’ne   Vali Mehmet Makas, Eşi Hanımefendi Elif Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan İdare Mahkemesi Başkanı Kerem Özyardımcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Eşi, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Eşi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda; Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümünü nedeniyle protokol üyeleri tarafından konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından polisler tarafından hazırlanılıp ve oynanılan tiyatro gösterisi sergilendi. Gösterinin ardından gecede  polis silah atışlarında ve polis haftası konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren polislere ve öğrencilere protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.

Program, Erzincan Emniyeti’nde görevli personeller tarafından hazırlanan konser ile sona erdi