Rektörümüz Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  Engelli Öğrenci Birimi komisyonu   ve öğrenciler ile toplantıda bir araya geldi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Papatya Karakurt, komisyon üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade eden Rektör Levent, öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.  Bu tür toplantı ve birlikteliklerin farkındalık yaratmada önemli olduğunu vurgulayan Rektörümüz:  “Sizlerin hem okullarınızda iyi bir eğitim almanız, hem de ondan sonraki mesleki yaşamlarınıza çok rahat devam edebilmeniz anlamında bütün desteğimizi vermeye çalışacağız. ” dedi.

Öğrencilerinin sorunlarına çözüm önerilerinin de bulunduğu toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, son olarak  çalışmalarından dolayı Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi’ne teşekkür etti. Öğrenciler de verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent başta olmak üzere üst yönetime ve Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.