Rektörümüz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş ABD Tarafından Düzenlenen Resim Sergisi’ne Katıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Anabilim Dalı tarafından “Resim Sergisi”  düzenlendi.

Sosyal Tesisler Zemin katta gerçekleşen sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kaşkaya, Güzel Sanatlar Eğitimi ABD Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen, Resim İş ABD öğretim elemanlıları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Üniversitemiz Görsel Sanatlar Kulübü katkılarıyla Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanılan ve toplamda 110 eserin ter aldığı sergide öğrencilerin akım ve fotoğraflardan esinlenerek yaptığı özgün eserler yer aldı.

Sergiyi gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Levent, öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti.