Rektörümüz Birim Ziyaretleri Kapsamında Üzümlü Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  ilçelerimizdeki okul ziyaretlerine Üzümlü Meslek Yüksekokulu ile devam etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Fatih Ertugay’ ın Rektörümüze  eşlik ettiği ziyarette,  Üzümlü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Şems Tümer , akademik ve idari personel de hazır bulundu. Ziyarette Rektör Levent, okulu gezerek incelemelerde bulunarak okul Müdürü Doç. Dr. Cem Şems Tümer ile okul  hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Dersliklerde öğrenciler ile de bir araya gelen Rektörümüz, öğrenciler ile sohbet ederek, onlardan gelen talep ve beklentilerini dinledi.   Rektör Levent: “Üniversitemiz öğrencisi ile yakından ilgilenen, bir aile anlayışı içinde eğitim veren sıcak bir ortama sahiptir.  Bu nedenle öğrencilerimizle sık sık bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz.  Merkez kampusumuzdan uzak olmasına rağmen her zaman iletişim içerisinde olduğumuz okullarımıza yaptığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Çünkü Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  fakülteleri ve meslek yüksekokulları ile birlikte bir bütününün parçaları şeklindedir.” dedi.  Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ile sohbet imkanı bulan öğrencilerimiz de ziyaretlerinden ötürü Rektörümüze teşekkürlerini sundu.