Rektörümüz Anagold 24Erzincanspor’un Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  TFF 2. Lig’e yükselen Anagold 24Erzincanspor için düzenlenen kutlama programlarına katıldı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,Siyasi Parti il Başkanları, Anagold 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, Anagold 24Erzincanspor’un yöneticileri ve futbolcularının da  katıldığı programda kupa töreni yapılarak futbolculara ve teknik ekibe madalyaları takdim edildi.

Rektör Prof. Dr Levent, Anagold 24Erzincanspor’un TFF 2. Lig’e yükselmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.