Rektörümüz, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü”  kapsamında düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan ilimizde de aynı anda fidanlar toprakla buluşturuldu.

Esentepe Mevkiinde düzenlenen programa; Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Üniversitemiz  Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan, Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda yürütülen ‘Türkiye Yüzyılına Nefes Oluyoruz’ sloganı ile ilimizde toplamda; 9 lokasyonda, 410 dönüm alanda 36 bin adet fidan toprakla buluşturuldu.