Rektörümüz 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programına Katıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında Erzincan’da düzenlenen programlarla anıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldı.

Erzincan Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen programda, çelenklerinin sunulmasının ardından saat 09.05’te çalınan sirenlerle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve  İstiklal Marşı’mızın okunması ile bayrağımız yarıya indirildi.

Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Törenine; Vali Sayın Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  il protokolü, askeri ve sivil erkan, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti il temsilcileri, gaziler, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.