Rektör Prof. Dr. Akın Levent YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Ankara ziyaretleri kapsamında YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Saraç ile makamında bir süre sohbet eden Rektör Levent, üniversitenin eğitim ve öğretim faaliyetleri konusunda Sayın Saraç’ı bilgilendirdi.  Başkan Saraç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin yeni kurulan üniversiteler arasında önemli bir kurum olduğunu dile getirdi. Rektör Levent,  YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı ziyareti sonrasında   YÖK Başkanlığında birtakım ziyaretlerde de bulunarak Üniversite faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulundu.