Rektör Levent’ten Tıp Fakültesinde Yeni Ünvan Alan Akademisyenlerimize Tebrik Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Çağrı Çırak ile birlikte Tıp Fakültesinde Profesör ve Doçent ünvanı alan akademisyenlerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Tıp Fakültesinde profesör ve doçent ünvanı alan Prof. Dr. Didem Onk, Prof. Dr. Levent Demirtaş, Prof. Dr Şenol Biçer, Doç. Dr. Hasan Ölmez, Doç. Dr. Hasan Yaşar, Doç. Dr. Cebrail Gürsul, Doç. Dr Ferdane Danışman Kalındemirtaş ve Doç. Dr. Barış Gülhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülmecit Kantarcı ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız da  hazır bulundu.

Ziyarette Rektör Levent, akademisyenlerin yeni ünvanlarını tebrik ederek başarılar diledi. Profesörlük ve doçentlik ünvanlarını almaya hak kazanan akademisyenlerimiz de gerçekleşen ziyaretten dolayı Rektör Levent ve Rektör Yardımcımız Çırak’a teşekkürlerini ileterek üniversitemizin daha da ileriye gitmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.