Rektör Levent “Zoru Başaranlar ” Etkinliğinde Öğrencilerle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Zoru Başaranlar ” kariyer sohbetleri etkinliği kapsamında öğrencilerle buluştu.

Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşen “Zoru Başaranlar” adlı etkinliğe Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi H. Ferit Bayata, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Burak Mumcu, yurt müdürleri ve KYK öğrencileri katıldı.

Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu kız ve erkek öğrencilerine yönelik yapılan “Zoru Başaranlar” etkinliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Rektör Levent, kendinden  yola çıkarak eğitim öğretim hayatından rektörlüğe uzanan kariyer hayatını, akademisyenlikte yaşadığı birçok deneyim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı Öğrencilere, başarının yoğun bir gayret sonrasında elde edildiğini dile getiren  Rektör Levent, öğrencilik yıllarında olduğu gibi şimdi de Erzincan Binali yıldırım Üniversitesi Rektörü olarak öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak gayretiyle üniversite yönetimi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Söyleşinin sonunda Rektör Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.  Program,  Erzincan Gençlik ve  Spor İl  Müdürü V. Burak Mumcu’ nun  günün anısına Rektörümüze hediye takdimi ile son buldu.