Rektör Levent Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu’ndaki Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulunda düzenlenen yıl sonu karne törenine ve çeşitli etkinliklere katıldı.

Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulunda düzenlenen yıl sonu karne töreni ve çeşitli etkinliklere Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve çok sayıda davetli katıldı.

Karne töreninden önce Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulunda yer alan Robotik Kodlama Atölyesi ve Müzik Sınıfı’nda yapılan çalışmaları inceleyen Rektör Levent, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koronun seslendirdiği müzik etkinliğini dinledi. Ardından yıl sonu karne törenine katılan Rektör Levent, öğrencilere karnelerini vererek hediyeler takdim etti. Yorucu geçen bir eğitim ve öğretim yılının ardından öğretmenlere teşekkür eden Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilere de iyi tatiller diledi.