Rektör Levent Öğrenci Danışma Kurulu Toplantısı’nda Öğrenci Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, öğrenci danışman kurulu ile bir araya geldi.

Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük de eşlik etti. Birim akademi temsilcileri ile buluşan Rektör Levent ve Rektör Yardımcımız Başıbüyük, öğrencilerimizin talep ve isteklerini dinledi. Danışma kurulunda yer alan öğrencilerimiz kampüs alanında, dersliklerde, sosyal ve kültürel faaliyetlerinde, yemek fiyatları ve ulaşım konularında ki isteklerini gündeme getirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

EBYÜ’nün öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını her zaman merkeze aldığını ifade eden Rektör Levent,  “öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlara çözüm üretmekten ve öğrencilerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Son olarak Rektör Levent, yapmış oldukları faaliyet ve çalışmalardan dolayı öğrenci temsilcilerine teşekkürlerini iletti. Temsilciler de Rektörümüz ve üst yönetime öğrencilere vermiş olduğu desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.