Rektör Levent Erzincan’ın Kurtuluşu Kapsamında Düzenlenen Anma Programına Katıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programına; Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğg. İsmail Yayan, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun,  Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Eski Erzincan  Milletvekili Sebahattin Karakelle, il protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Rektör Levent, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü hakkında “Bundan 106 yıl önce Erzincan’ımız ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna hiç düşünmeden canlarını siper eden ecdadımıza rahmet ve minnet borçluyuz. Ruhları şad olsun” dedi. Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından anma programı sona erdi.