Rektör Levent, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 23 Nisan Programına Katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Erzincan’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erzincan Merkez Spor Salonu’nda bir kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğg. İsmail Yayan, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun 59.Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mahmut Büyükcingi, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Levent Akın, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Konuşmalarının ardından şiirler okundu ve programa katkı sağlayan çeşitli okulların öğrencileri tarafından hazırlanan oyunlar, folklor gösterileri sergilendi. 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere il protokolü tarafından hediyeler verildi. 23 Nisan programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, çocukların bayramını kutladı.