Rektör Levent EBYÜ’de Düzenlenen Kitap Tanıtım ve İmza Gününe Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz öğrencisi Enes Arslan tarafından kaleme alınan “Büyük İmtihan” isimli kitabın tanıtım ve imza gününe katıldı.

EBYÜ Yalnızbağ Yerleşkesinde bulunan sosyal tesislerde gerçekleştirilen imza günü etkinliğinde Rektör Levent’e Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak eşlik etti. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Engelli Öğrenci Birimi tarafından düzenlenen,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Enes Arslan tarafından kaleme alınan “Büyük İmtihan” adlı eser görme engelli bir bireyin hayatını konu alıyor.

Rektör Levent, öğrencimiz Enes Arslan’ı kaleme aldığı kitaptan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencimiz Enes Arslan ise  Rektörümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kitap hediye etti.