Rektör Levent, “Değer Erzincan” Spor Kulüpleri Toplantısına Katıldı

Erzincan Valiliği tarafından yürütülen “Değer Erzincan” projesi kapsamında düzenlenen spor kulüpleri değerlendirme toplantısı, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, proje kapsamında 14 kulübün faaliyete geçtiği ve bu kulüplerde 1.254 öğrencinin yer aldığı belirtildi. Haziran 2025’e kadar toplam kulüp sayısının 20’ye ulaşması hedefleniyor.

Vali Doç. Dr. Hamza Aydoğdu yaptığı değerlendirmede, projenin temel amacının gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağlamak, sporu tabana yaymak ve lisanslı sporcu sayısını artırmak olduğunu vurguladı. Gençlere sahip çıkmanın önemine değinen Aydoğdu, “Değer Erzincan” Spor Kulüpleri Projesi’nin bu anlamda çok değerli bir çalışma olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent ise konuşmasında, gençlerin çok yönlü gelişimine katkı sunan bu projeye destek vermekten memnuniyet duyduklarını belirterek, üniversite olarak her zaman böylesi toplumsal fayda odaklı çalışmalarda yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email