Rektör Levent Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Erzincan’da düzenlenen kutlama programlarına katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Erzincan’da Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile düzenlenen kutlama programlarına Vali Sayın Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Üniversitemiz  Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, adli, idari ve askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazilerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Erzincan Belediyesi önünde çelenk sunma töreni ile başlayan program,  Ordu Caddesi üzerinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama töreni ile devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Erzincan Polisevi’nde Sayın Vali Mehmet Makas ve Eşi Hanımefendi Elif Makas tarafından verilen resepsiyonun ardından, Erzincan Belediyesi tarafından Merkez Kapalı Spor Salonunda Ozan Manas konseri ile sona erdi.