Rektör Levent Bal Paketleme Tesisi Açılışına Katıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, bal paketleme tesisi için düzenlenen protokol törenine katıldı.

Düzenlenen protokol törenine, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, İl Tarım ve Orman Müdür V. Serkan Kütük, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rahmi Özendi ile STK başkanları katıldı.

Törende konuşan Vali Aydoğdu, “İlimizin ve üreticilerimizin teknolojiye uygun bir paketleme tesisine ihtiyacı vardı. Tesisimizin tüm bal üreticilerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Rektör Levent ise Erzincan balının kalitesiyle ünlü olduğunu ve bu tesisin bu kaliteyi daha da yukarılara taşıyacağını belirterek tüm arıcılara hayırlı olmasını diledi.